Login Form



Home Εκθέσεις/Εκδηλώσεις

Εκθέσεις/Εκδηλώσεις

4ο Διεθνές Συνέδριο "Άτομα με Αναπηρία και ΜΜΕ" 22-23 Ιουνίου 2009

E-mail Εκτύπωση PDF

Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης διευρύνουν την επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων. Ενημερώνουν, ψυχαγωγούν, διαμορφώνουν την κοινή γνώμη. Σε αυτά αντικατοπτρίζονται τα πρότυπα, οι πεποιθήσεις και οι αξίες της κοινωνίας, ενώ λειτουργούν και ως πρίσμα μέσω του οποίου ερμηνεύεται ο κόσμος που μας περιβάλλει. 

Τα ΜΜΕ μπορούν να αποτελέσουν ένα δυναμικό μέσο για την άρση στερεοτύπων και προκαταλήψεων. Μπορούν να συμβάλουν στην αποδοχή της κοινωνικής ποικιλομορφίας.  

Αποτελεί κοινή διαπίστωση ότι το θέμα «αναπηρία» και τα άτομα με αναπηρία δεν παρουσιάζονται στα ΜΜΕ με ορθό τρόπο. Οι σχετικές καταγραφές δείχνουν αμηχανία, ίσως έλλειψη των απαραίτητων γνώσεων ή συναισθηματική φόρτιση των παρουσιαστών ή όσων καταπιάνονται με το θέμα.  

Τελευταία Ενημέρωση ( Κυριακή, 27 Δεκέμβριος 2015 23:11 ) Περισσότερα...
 

Autonomia EXPO στις 15, 16 και 17 Μαΐου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

E-mail Εκτύπωση PDF
Η Autonomia EXPO, η μεγάλη έκθεση για την αναπηρία, την αποκατάσταση, την ανεξάρτητη διαβίωση, την προσαρμοσμένη τεχνολογία, την αισθητική και τον πολιτισμό ξεκινά για τρίτη φορά στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, από το πρωί στις 10 η ώρα έως το βράδυ στις 9 η ώρα, απολύτως προσπελάσιμη και πλήρως υποστηριζόμενη.

Για τρίτη συνεχόμενη φορά το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα γεμίσει από εκατοντάδες περίπτερα και χιλιάδες προϊόντα αποκατάστασης και βοηθήματα για την ανεξάρτητη διαβίωση και τους ανεξάρτητους τρόπους ζωής.

 

Τελευταία Ενημέρωση ( Κυριακή, 27 Δεκέμβριος 2015 23:11 ) Περισσότερα...
 

Polls

Τα εκπαιδευτικά Ιδρύματα χρειάζονται:
 

Who's Online

Έχουμε 2 επισκέπτες συνδεδεμένους