Login Form



Home Ειδικοί Browsers Αλλοι Browsers

Άλλοι Browsers

E-mail Εκτύπωση PDF

Ο BROWSER SIMPLY WEB
Ο Simply Web είναι ένας πλοηγητής που διασυνδέεται μέσω ομιλίας χρησιμοποιώντας τον Internet Explorer. Παράγει ομιλία και παρέχει απλή επαφή με το πληκτρολόγιο. Ο Simply Web 2000 περιλαμβάνει σε λογισμικό έναν λεκτικό συνθέτη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στον αυτόνομο τρόπο ως browser Ιστού ομιλίας. Γίνεται εγκατάσταση ενός αναγνώστη οθόνης στον υπολογιστή και είναι πλήρως συμβατό με απλά Talker 98/2000.

WORLD WIDE WEB BROWSER
Το σύστημα πλοήγησης στον παγκόσμιο ιστό, World Wide Web Browser, για άτομα με προβλήματα όρασης παρέχει τις τυπικές λειτουργίες παρόμοιων συστημάτων, καθώς και ειδικές λειτουργίες για τη διευκόλυνση της πλοήγησης των ατόμων με προβλήματα όρασης. Η ανάπτυξη του λογισμικού έγινε από το Εργαστήριο Υποστηρικτικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας Ανθρώπου Μηχανής του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας του Ινστιτούτου Πληροφορικής, που συμμετέχει στο έργο ΕΣΤΙΑ.

MARCOPOLO
Ο browser Marcopolo παρέχει την πρόσβαση στο World Wide Web με ελευθερία στην όραση. Είναι για τους τυφλούς και χαμηλής όρασης χρήστες υπολογιστών ή καθέναν που επιθυμεί να κοιτάξει βιαστικά τον Ιστό χωρίς να πρέπει να εξετάσει ένα όργανο ελέγχου υπολογιστών. Τα χαρακτηριστηκά του είναι λεκτική παραγωγή, ακουστικές εικόνες, απλή διεπαφή πληκτρολογίου.

SENSUS INTERNET BROWSER
Eίναι ένας browser ομιλίας για το διαδίκτυο, που προέρχεται από την Δανία. Εκτός από την τυποποιημένη λειτουργία browser, επιτρέπει στους τυφλούς και χρήστες ατόμων με προβλήματα οράσεως να προσανατολιστούν, να πλοηγηθούν και να έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες για το διαδίκτυο. Οι τυφλοί χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω της συνθετικής ομιλίας ή Braille. Οι χρήστες με προβλήματα οράσεως μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις πηγές, τα  
μεγέθη πηγών και τα χρώματα σχεδίου που προσαρμόζουν καλύτερα τις ιδιαίτερες ανάγκες τους. Τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι η λεκτική παραγωγή και ειδικές πηγές οθόνης.
Ο χρήστης μπορεί να μην χρησιμοποιήσει ένα ποντίκι ή άλλη συσκευή υπόδειξης κατά αλληλεπίδραση με το διαδίκτυο και όλη η πλοήγηση και ο έλεγχος μπορούν να ολοκληρωθούν μέσω των πλήκτρων εντολών. Κάτι πολύ σημαντικό είναι ότι τα έγγραφα διαδικτύου αναλύονται προτού να παρουσιαστούν στο χρήστη.


VIP BROWSER
Ο browser αυτός αντικαθιστά τους τυποποιημένους browser και βελτιώνει την παράδοση πληροφοριών σε ένα οπτικό και αυξημένο περιβάλλον ομιλίας. Ακόμα βελτιστοποιεί τις οπτικές επιδείξεις για τους ανθρώπους με χαμηλή όραση. Εκείνοι που έχουν συνολική απώλεια όρασης θα ωφεληθούν επίσης από την εκτενή ένταση φωνής του browser. Η ομιλία μπορεί επίσης να ξεκινάει και να σταματάει όποτε το επιθυμούμε. Υπάρχουν επιλογές εντολής που περιγράφουν τη βασική σύντομη βοήθεια που ενεργοποιείτε στο σύστημα, ένας διαλογικός τρόπος εκμάθησης που αναγγέλλει ποια πλήκτρα λειτουργούν ως βοήθειες όταν τα πιέζετε που μαθαίνετε το σύστημα και ένα πλήκτρο λειτουργίας που καλεί επίσης ένα αφηγηματικό αρχείο βοήθειας. Όπως με άλλους browsers, μπορείτε να γυρίσετε χρονικά στις σελίδες που έχετε μπει και να βρείτε τις συγκεκριμένες λέξεις και τα επόμενα ή προηγούμενα περιστατικά τους. Δίνει έμφαση επίσης και αναγγέλλει στις συνδέσεις ή σας δίνει την επιλογή να απαριθμήσει όλες τις συνδέσεις σε μια σελίδα ή μόνο εκείνες που διευκρινίζετε. Όλα τα άλλα στοιχεία Ιστού αντιπροσωπεύονται ως εικόνες, επιτρέποντας για παράδειγμα να μεταφορτώσουν και να ενισχύσουν τις εικόνες μετά από την απαίτηση. Οι πίνακες είναι επίσης σχηματοποιημένοι με έναν βελτιωμένο τρόπο, χρήσιμο για τα αποσπάσματα ή τις βάσεις δεδομένων αποθεμάτων. Όλες οι καλά γνωστές μηχανές αναζήτησης προγραμματίζονται εκ των πρότερων για την άμεση πρόσβαση.

EIAD
Ένας browser από τις λύσεις της Sarsfield που παρέχει αυξήσεις συγκεκριμένα για τους ανθρώπους με ειδικές ανάγκες και μαθησιακές δυσκολίες. Κύρια χαρακτηριστικά του είναι η οθόνη επαφής και η απλουστευμένη γλωσσική διεπαφή.  

HOMEPAGE READER
Ο νέος βασισμένος στην ομιλία browser από την ΙΒΜ, που χρησιμοποιεί τον Netscape Navigator ως μηχανή του, έχει τα εξής χαρακτηριστικά: Λεκτική παραγωγή, απλή διεπαφή πληκτρολογίου.

DIRECTLY ACCESSIBLE BROWSER
Ένας νέος τύπος browser που έχει αναπτυχθεί είναι ο "directly accessible browser". Directly accessible, δηλαδή άμεσα προσιτός, σημάνει ότι ο browser έχει ενσωματώσει τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα δυνατότητας πρόσβασης συμπεριλαμβανομένης της εκτύπωσης μεγάλης ύλης και κειμένων και της text-to-speech παραγωγής. Ο άμεσα προσιτός browser ξέρει ακριβώς τι είναι κάθε στοιχείο της ιστοσελίδας. Ξέρει πότε το κείμενο είναι ένας τίτλος, ή μια σύνδεση με μια άλλη περιοχή, ή το κείμενο που συνδέεται με έναν γραφικό, ή τις πληροφορίες σε έναν πίνακα. Δεν απαιτούν τους αναγνώστες οθόνης ή τα magnifiers οθόνης προκειμένου να λειτουργήσουν.

WEBCITE
Ένας browser βασισμένος στην ομιλία από την Compusult, που σχεδιάζεται για άτομα με χαμηλή όραση. Τα βασικά του στοιχεία είναι ότι επιτρέπει λεκτική παραγωγή, ενίσχυση οθόνης με μεγέθυνση και απλή διεπαφή πληκτρολογίων.  

Небопа прищурил глаза сегодня серые, словно штормовые тучи.

Проглотив несколько кусков невкусной пищи и запив их чаркой разбавленного канарского, все легли спать.

Что и вправду все портит, так это когда вы пудрите мне мозги, и я не знаю, в какую сторону поворачиваться!

Снова поворот, и он оказался в огромной комнате с высокими потолками.

Возможно, он навсегда избавился от него, свалившись с лестницы.

Но от этого он почувствовал себя лучше.

Ваше счастье,-говорит шофер,-что вы мне через плечо показывали карту.

Берри, сутулясь, уселся на полу и разложил вокруг себя листы, непроизвольно он свернул уголок одеяла и засунул его себе в ухо.

И пусть себе пьют на здоровье, лишь бы не вспомнили о виски, а то мне нечем будет промочить горло, когда я вернусь.

Даже автоматика не исключает сотрудничества человека.

Ведь нас было около пятидесяти.

Мне следовало бы пойти туда и выяснить, в чем дело, но я был в ночных туфлях; и, пока я надевал сапоги, все уже стихло.

При таком свете не промахнешься, будем целиться в коня.

Я часто предавался этим размышлениям и никак не мог от них отделаться.

Он назвал это русской формулой.

Ни минуты не было потрачено на изготовление лекарства; в рецепте моего лекаря не было ни замысловатых иероглифов, ни латинских названий.

То тут, то там Римо видел скачущую цаплю или медведя, символизирующего прароди-теля корейцев Тангуна.

В сфере линии определяются, как меридианы и параллели.

Тогда все дело "книгу по ту сторону кровати скачать" снова представало в ином свете.

Он отошел от арестованных и пошел во главе конвоя.

Зато у меня на примете есть "осторожно обезьянки скачать бесплатно" одна девочка.

Всадники поскакали вперед, некоторые "скачать лай собаки" из них не "скачать весёлую ферму викинги" без колебания.

Наоборот вряд ли, веско сказал "скачать фильм атомный иван" Ангел.

Мы не могли пополнить запасы неделями, а тем временем враг захватил контроль над погодой.

В иные, более счастливые дни я бы одним взмахом убил его на месте.

Уважаемый престарелый хозяин, обратился я к папаше Бассету, давайте сохранять полнейшее спокойствие и постараемся разобраться в этом недоразумении.

Когда выяснилось, что все хорошо, я тут же решила дать тебе эти деньги.

Не исключаю, сэр, "Алгебра и геометрия." что обстоятельства, в которые вы попадете, могут оказаться весьма и весьма щекотливыми.

Я отыскала тут огромную пещеру!

Джадсон приплясывал на мостовой.

В произведении Бургера рассказывалось о том, как в двумерный мир обитателей Флатляндии явились "Я считаю до 10. Интерактивная книжка для самых маленьких" существа из космического пространства и начали производить с местными жителями отображения.

Кое-где в "Гуси-лебеди" этой беспредельности мерцали крошечные искры.

Ах, мастер Морис, заговорил я о родных краях, и вспомнились мне те, кто там живет.

Ну конечно же, в саду Холли-хауза, когда гонялся за ним с намерением учинить расправу!

Холодными и высокомерными, вроде стряпчих.

Я расстроена, потому что по собственной глупости, кажется, приговорила к смерти тысячи людей.

На подъездной дорожке стояло два фургона, принадлежащих телефонной станции, и машина из пункта по ремонту телевизоров.

Дорого же обошлась ему новая игрушка!

А в военное время такое переселение душ глупейшая вещь.

Так не забудьте предупредить их, чтобы сначала прислали рыженькую.

Может статься,-продолжал он рисовать будущее Австрии,-что на нас в случае войны с Турцией нападут немцы.

В тюрьме у нас с учебой ничего "4 герои скачать" не выйдет.

Τελευταία Ενημέρωση ( Κυριακή, 27 Δεκέμβριος 2015 23:12 )  

Polls

Τα εκπαιδευτικά Ιδρύματα χρειάζονται:
 

Who's Online

Έχουμε 1 επισκέπτης συνδεδεμένους